Betöltés...

TÖRTÉNETÜNK

Az ABA-SZER FÉMBÚTOR KFT Magyarország egyik legjelentősebb utcabútorok, köztéri- és kerti bútorok gyártásával és forgalmazásával foglalkozó cége. Vállalkozásunkat 18 éve alapítottuk, szakembereink nagy tapasztalattal és több évtizedes szakmai múlttal rendelkeznek. Önkormányzatokat, kivitelezőket, viszonteladókat, beruházókat és üzemeltetőket látunk el termékeinkkel és szolgáltatásainkkal. Miskolcon és Abodon épületek teljes körű feliratozását, feliratok megtervezését, cégtáblákat, közületi táblákat, rozsdamentes acélból kivágott betűket és számokat valamint gravírozott, fóliázott táblákat stb. is készítünk.

JÖVŐKÉPÜNK

Célunk, hogy utcabútorok, köztéri- és kerti bútorok gyártása, forgalmazása magas minőségben, széles szín és változatos formaválasztékban valósuljon meg. A típustermékek gyártása mellett az ügyfeleink elképzeléseinek megfelelő egyedi termékek tervezése, gyártása akár helyszíni felméréssel is. Mind a típus és az egyedi tervezésű darabokat a legmagasabb szakmai színvonalon készítsük el.Törekvéseink középpontjában ezért ügyfeleink megelégedettsége áll. Közterek és ezzel bizalmat építünk szakértelemmel, pontossággal, őszinteséggel.

KÜLDETÉSÜNK

Ügyfeleinkért dolgozunk. Küldetésünk, hogy partnereink üzleti sikereihez hozzájáruljunk. Vállalkozásunk főleg az építőiparnak, önkormányzatoknak, sportlétesítményeknek, szállodaiparnak, irodaházaknak, üzleteknek és áruházaknak szállít melegen hengerelt acélipari, öntöttvas-, lakatosipari és kovácsoltvas termékeket, valamint import/export és nagykereskedelmi tevékenységet folytatunk. A nemzetközi szakmai trendekre tekintettel új megoldásokat ajánlunk partnereink beruházásaihoz és már meglévő üzleteik folyamatos korszerűsítéseihez. Minden vállalkozó célja, hogy az élvonalba kerüljön, fejlődjön, gyarapodjon és küldetését beteljesítse, majd új célokkal telve további álmait megvalósítsa. Törekvéseink ezt a célt szolgálják.

ÉRTÉKEINK

Csúcsminőségű termékeket forgalmazunk és gyártunk, melyek ötvözik a korszerű technológiai megoldásokat és környezettudatosságot, segítve ügyfeleink piaci stabilitását, versenyképességét. A szakmai felkészültség és a piackövetés nálunk megbízhatósággal párosul és együttműködésre törekvéssel, gyorsasággal, rugalmassággal valamennyi partnerünk megelégedésére. Egy olyan komplex szolgáltatást kínálunk, melyre bátran alapozhatnak azok, akik ezen a területen vállalkoznak/dolgoznak és segítséget várnak munkájukhoz. A gyártás mellett külföldi gyártók hazai képviseletét is ellátjuk. Házhozszállítás az ország egész területén kedvezményes tarifával.

TERMÉKEINK

Utcabútorok: kandeláberek, lámpaoszlopok, falikarok, kültéri lámpatestek, padok, asztalok, kerti ülőgarnitúrák, kutak, szemetesek, köztéri virágtartók, faveremrácsok, kerítéselemek, korlátok, parkolásgátló oszlopok, tájékoztató táblák, zászlótartó, stb.Zárak: pénzbedobós, elektronikus, számkódos, transzponderes, mechanikus szekrény és ajtózárakJátszótéri eszközök: játszóvárak és mindenféle kül- és beltéri eszközökUtasvárók, fedett kerékpártárolók és egyéb tárolókA gyártás mellett külföldi gyártók hazai képviseletét is ellátjuk.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Utcabútorok, köztéri- és kerti bútorok gyártása, forgalmazása magas minőségben, széles szín és változatos formaválasztékban.A típustermékek gyártása mellett az elképzeléseinek megfelelő egyedi termékek tervezése, gyártása akár helyszíni felméréssel is.Mind a típus és az egyedi tervezésű darabokat a legmagasabb szakmai színvonalon készítjük el.Szakszerű csomagolás, szállítás, igény esetén szerelés, telepítés.
Tovább a referenciák oldalra

Szeretne minőségi utca bútorokat készíttetni?

Tekintse meg cégünk ajánlatait vagy érdeklődjön a részletekről elérhetőségeinken!

+36/46 611-736

TERMÉKEINK KAPCSOLAT