Betöltés...

A kültéri padok a parkokban, közterekben, közintézmények környékén elmaradhatatlan utcabútorok. Forduljon hozzánk bizalommal, ha nem csupán a minőség az egyetlen elvárása, de sokszínű, esztétikus és modern padokat keres!

Kínálatunkban talál fából, fémből vagy éppen kőből készült kültéri padokat, a klasszikus stílusútól a modern változatig számos típus kapott helyet nálunk, melyek között a környezetnek megfelelően célszerű válogatni. Nemcsak egyszerű, de kétoldalú ikerpadokat, valamint kör alakú kültéri padokat is gyártunk, hiszen tudjuk, hogy nem csupán a küllemnek, a praktikusságnak is kiemelt szerepet kell kapnia egy-egy utcabútor esetében.

Nézzen körül nálunk, és keressen minket bizalommal!

Egy hosszú, fárasztó séta után jól esik leülni a legközelebbi padra és kicsit megpihenni, erőt gyűjteni a továbbhaladáshoz. A padoknak akkor is nagy hasznát vesszük, ha egy friss tavaszi napon vagy még kellemes őszi időben kedvünk támad gyönyörködni egy kicsit a körülöttünk pompázó, színesedő vagy éppen virágba boruló természetben. Amikor korábban érkezünk valahová, ahol találkozót beszéltünk meg valakivel, akkor is praktikus, ha közelben van egy pad, ahová letelepedhetünk, amíg várunk.